mandag den 23. september 2013

Kylling i rød flødeskum

Denne ret er super nem at lave. Det er min lillesøster der tog den med hjem fra en tur med min tante, morbror og deres to børn. Og lige siden har vi spist den hjemme i min familie. Vi er en familie som elsker god sovs, så derfor er denne også helt perfekt til os, da der kommer den lækreste sauce ud af det. Hvis man vil have den lidt stærk kan man tilsætte lidt cayennepeber. Hvis man ønsker mere sauce skal an blot piske mere flødeskum. Retten serveres med ris til.

Kylling i rød flødeskum, 4 pers.
4 stykker kyllingebryst
1/4 l fløde
1 dl ketchup
2 tsk paprika
salt
peber

Kyllingen renses og lægges i et fad, den kan evt. skæres i mindre stykker. Fløden piskes til skum. Tilsæt ketchup, paprika, salt og peber og rør rundt og smag blandingen til, hvis der skal tilsætte mere af nogle af ingredienserne. Blandingen fordeles over kyllingen og det bages i ovnen i 30 min ved 200 grader. Eller til kyllingen er nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar