fredag den 26. juli 2013

Rabarber Curmble Kage

Rabarber kan være lidt sure, men de er rigtig lækre med lidt sukker. Her er en kage med en sprød top og en dejlig blød bund. opskriften kommer fra en amerikansk side. Jeg har lavet en smule om på opskriften da der gerne skulle være lidt mere rabarber i bunden.

Rabarber Crumble Kage, 1 ildfastfad
600-800 g rabarber
200 g sukker
½ dl mel
1 tsk kanel

130 g mel
220 g brun farin
43 g havregryn
113 g smeltet smør

Rabarberne renses og skæres i små stykker. Jo mindre stykker jo mindre tråde vil der være. 
Rabarber 200 g sukker, ½ dl mel og kanel blandes sammen og fordels i bunden på et ildfastfad eller tærtefad.
130 g mel, brun farin, havre gryn og det smeltede smør blandes godt sammen og fordels over rabarberne.
Kagen bages i ovnen ved 175 grader i 35 min. Den serveres med creme fraich.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar