mandag den 10. juni 2013

Frisk pasta med tun og citron

Denne ret er super hurtigt at lave og så smager den også rigtig godt. Det er tilpas med grøntsager, kød og pasta. Den er frisk og passer til en varm sommeraften. Selvom jeg normalt ikke er til bladselleri går dette rigtig godt i denne ret. Opskriften er fra arla.dk. Flødeosten med grønne urter kan fint udskiftes med alle mulige andre frisk oste som har en smag. Hvis man ikke har en økologisk citron kan man også bruge saften af citronen.

Frisk pasta med tun og citron, 2 pers.
3 stilke bladselleri i tyndeskiver
2 stk fint revet citronskal/saft af en citron
½ pakke friskost/flødeost med grønne urter.
1 dl vand
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 dåse tun
250 g frisk pasta
3 dl frosne ærter

Bladsellerien steges i lidt smør eller olie sammen med citronskallen i ca. 1 min i en gryde. Flødeost og vand tilsættes. Saucen bringes i kog og koger i ca. 1 min. Herefter tages gryden af varmen og vandet fra tunen hældes fra og tunen tilsættes saucen. 

Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Lad de frosne ærter lad ærterne koge med de sidste 1 minut. Vandet hældes fra og ærter og pasta blandes med saucen. Retten spises mens den er varm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar